Skip to content

Raamdecoratie

Raamdecoratie is decoratief en zorgt voor sfeer en aankleding in huis. Het heeft ook invloed op de akoestiek. Er zijn veel varianten raambekleding die zowel decoratief als zonwerend zijn. Het is ook mogelijk om beide te combineren. Er is een ruime keuze aan raambekleding die de sfeer kan bepalen en een aanvulling op het interieur zal zijn; Gordijnen, vitrages, rol- en vouwgordijnen, paneelgordijnen, plissé gordijnen en screens, lamellen en jaloezieën, shutters.

FullSizeRender 7
IMG_0274 (1)
IMG-20160208-WA0010
rolgordijnen woodweave
rolgordijnen hout geweven

Gordijnen

We hebben een exclusieve en sfeermakende collectie van gordijnstoffen.
Deze collectie bestaat voornamelijk uit natuurlijke stoffen, mooie uni linnen en zijde stoffen. Ook een mooie selectie aan voorgewassen linnen stoffen. Veel van deze stoffen zijn ook perfect te gebruiken als vouwgordijn. 

In samenwerking met een smederij laten wij maatwerk roeden maken, dit kan in strak uitgevoerd staal en rvs of zelfs in volledig met de hand geklopt smeedijzer. Ook elektrische gordijnrails op afstandsbediening behoort tot de mogelijkheden.

Wij adviseren u graag bij het vinden van de juiste stoffen en kleuren om zo de gewenste sfeer in huis te krijgen.

IMG_7415
IMG_5132
IMG_5113

Shutters

Ontdek het effect van JASNO shutters. Van badkamerraam tot complete woning: met JASNO shutters creëert u uw eigen, unieke sfeer. Met deze houten binnenluiken met verstelbare lamellen tovert u iedere ruimte om tot een bijzondere plek. Uitstekend te combineren met onze blinds, houten jaloezieën. En altijd voor u op maat gemaakt.

JASNO shutters zien er niet alleen bijzonder degelijk uit, ze zijn het ook. Hoe dat komt? JASNO shutters zitten boordevol technische kunststukjes – waarvan de meeste verborgen blijven. Neem nou de verzonken scharnieren, of de technische zijstijl. Juist door deze onzichtbare kwaliteiten zijn onze shutters zo opvallend mooi en oersterk! Bekijk in dit overzicht alle pluspunten van onze shutters.

  • Verzonken scharnieren: ons opvallendste kenmerk valt niet op! U herkent JASNO shutters aan de verzonken scharnieren. Ze zijn verborgen in de zijstijl van het paneel. Ze geven de shutters een strakke, eigentijdse look en zijn ijzersterk.

  • Technische zijstijl: de zijstijlen waarin de lamellen bevestigd zijn, hebben een kern van meerdere lagen hardhout. Deze lagen hardhout zijn om en om met elkaar verlijmd. Dit geeft extra stevigheid aan shutters en beperkt kromtrekken tot een minimum.

  • Pengatverbinding: de zijstijlen zijn verlijmd door middel van een zogenaamde pengatverbinding. Het grote lijmoppervlak in deze verbinding zorgt voor een zeer solide shutter.

  • Kwartiersgezaagde lamellen: de lamellen van onze shutters zijn kwartiersgezaagd. Dit resulteert in lange, rechte lamellen. Daarnaast beperkt deze zaagwijze kromtrekken tot een minimum. Lamellen zijn te verkrijgen in 47, 63, 89 en 114mm.

  • Lakafwerking: de shutters zijn afgewerkt met een krasvaste, vocht- en UV-bestendige meubellak.

FullSizeRender
FullSizeRender 5
FullSizeRender 7 (1)

Houten jaloeziën

Maak iedere ruimte bijzonder met houten jaloezieën van JASNO.

Met JASNO blinds ofwel houten jaloezieën creëert u een unieke sfeer in iedere ruimte van uw huis. Onze houten jaloezieën laten u eenvoudig spelen met zonlicht en schaduw. Daarbij vormen onze houten jaloezieën een klasse apart. Ze trekken bijvoorbeeld niet krom! Hoe dat kan? We zagen ze ‘kwartiersgewijs’ uit de boomstam. Hierdoor krijgen we mooie, lange, rechte lamellen.

Kies uit diverse lamelbreedten en een scala aan warme en frisse kleuren – dezelfde als bij onze shutters. U kunt de houten jaloezieën en shutters van JASNO dus gerust met elkaar combineren, helemaal in uw eigen stijl. Of u nu een landelijke, moderne of klassieke inrichting heeft, onze houten jaloezieën passen altijd perfect in het interieur. En altijd helemaal op maat gemaakt.

Kies uit verschillende opties voor uw houten jaloezieën.

Bij JASNO blinds bepaalt u zelf de kleur en afmetingen van uw houten jaloezieën. Daarnaast heeft u bij JASNO jaloezieën nog een paar unieke opties waaruit u kunt kiezen bij het bestellen van blinds.

  • Bedieningskoord van de jaloezieën: de kleur van het bedieningskoord wordt afgestemd op de kleur van de lamellen. U bepaalt zelf aan welke kant we deze koordjes bevestigen. De houten koordknopjes krijgen dezelfde kleur als de lamellen.

  • Ladderband: de finishing touch van uw houten jaloezieën! Creëer uw eigen, unieke jaloezieën met decoratief ladderband. Dit ladderband bedekt het ladderkoord en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins. Samen met de kleur van de lamellen kunt u eindeloos combineren in mogelijkheden voor jaloezieën.

  • Aluminium bovenbak: standaard worden de JASNO Blinds geleverd met stalen bovenbak. Deze is echter niet geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. Kies bij vochtige ruimtes zoals de badkamer daarom voor een speciale roestwerende aluminium bovenbak.

  • Houten frontlijsten. Maak uw jaloezieën compleet en bedek de aluminium of stalen bovenbak met een houten frontlijst. Bij de blinds heeft u keuze uit verschillende modellen. Bij twee jaloezieën naast elkaar is het mogelijk om de beide bovenbakken te bedekken met één frontlijst. Voor een rustiger, strakker beeld.

IMG_7436
IMG_7439 (1)
FullSizeRender 3 (1)