Jasno Shutters

‘T Woonarsenaal is Official Dealer van Jasno Shutters.

Wij verzorgen het gehele traject, van het juiste advies bij de overweging/aanschaf tot het in de puntjes verzorgen van de montage.

 Met shutters maakt u een kamer indrukwekkend

Ontdek het verbluffende effect van JASNO shutters. In iedere ruimte waar u shutters introduceert, gebeurt ineens iets speciaals. Van badkamerraam tot complete woning: met JASNO shutters creëert u uw eigen, unieke sfeer. JASNO shutters zijn niet zomaar zonwering. Met deze houten binnenluiken met verstelbare lamellen tovert u iedere ruimte om tot een bijzondere plek. Uitstekend te combineren met onze blinds, houten jaloezieën. En altijd voor u op maat gemaakt.

Shutters op maat gemaakt

JASNO shutters zien er niet alleen bijzonder degelijk uit, ze zijn het ook. Hoe dat komt? JASNO shutters zitten boordevol technische kunststukjes – waarvan de meeste verborgen blijven. Neem nou de verzonken scharnieren, of de technische zijstijl. Juist door deze onzichtbare kwaliteiten zijn onze shutters zo opvallend mooi en oersterk! Bekijk in dit overzicht alle pluspunten van onze shutters.

  • Verzonken scharnieren: ons opvallendste kenmerk valt niet op! U herkent JASNO shutters aan de verzonken scharnieren. Ze zijn verborgen in de zijstijl van het paneel. Ze geven de shutters een strakke, eigentijdse look en zijn ijzersterk.
  • Technische zijstijl: de zijstijlen waarin de lamellen bevestigd zijn, hebben een kern van meerdere lagen hardhout. Deze lagen hardhout zijn om en om met elkaar verlijmd. Dit geeft extra stevigheid aan shutters en beperkt kromtrekken tot een minimum.
  • Pengatverbinding: de zijstijlen zijn verlijmd door middel van een zogenaamde pengatverbinding. Het grote lijmoppervlak in deze verbinding zorgt voor een zeer solide shutter.
  • Kwartiersgezaagde lamellen: de lamellen van onze shutters zijn kwartiersgezaagd. Dit resulteert in lange, rechte lamellen. Daarnaast beperkt deze zaagwijze kromtrekken tot een minimum. Lamellen zijn te verkrijgen in 47, 63, 89 en 114mm.
  • Lakafwerking: de shutters zijn afgewerkt met een krasvaste, vocht- en UV-bestendige meubellak.

Wat is de prijs van shutters?

Prijs shutters per vierkante meter voor rechte panelen:

  • Primewood shutters: vanaf € 480/m2
  • Ecowood shutters: vanaf € 350/m2
  • Ecowood Plus shutters: vanaf € 390/m2

 

 

 

error: Content is protected !!