Jasno houten jaloezieën

Maak iedere ruimte bijzonder met houten jaloezieën van JASNO

Met JASNO blinds ofwel houten jaloezieën creëert u een unieke sfeer in iedere ruimte van uw huis. Onze houten jaloezieën laten u eenvoudig spelen met zonlicht en schaduw. Daarbij vormen onze houten jaloezieën een klasse apart. Ze trekken bijvoorbeeld niet krom! Hoe dat kan? We zagen ze ‘kwartiersgewijs’ uit de boomstam. Hierdoor krijgen we mooie, lange, rechte lamellen.

Kies uit diverse lamelbreedten en een scala aan warme en frisse kleuren – dezelfde als bij onze shutters. U kunt de houten jaloezieën en shutters van JASNO dus gerust met elkaar combineren, helemaal in uw eigen stijl. Of u nu een landelijke, moderne of klassieke inrichting heeft, onze houten jaloezieën passen altijd perfect in het interieur. En altijd helemaal op maat gemaakt.

Kies uit verschillende opties voor uw houten jaloezieën

Bij JASNO blinds bepaalt u zelf de kleur en afmetingen van uw houten jaloezieën. Daarnaast heeft u bij JASNO jaloezieën nog een paar unieke opties waaruit u kunt kiezen bij het bestellen van blinds.

  • Bedieningskoord van de jaloezieën: de kleur van het bedieningskoord wordt afgestemd op de kleur van de lamellen. U bepaalt zelf aan welke kant we deze koordjes bevestigen. De houten koordknopjes krijgen dezelfde kleur als de lamellen.
  • Ladderband: de finishing touch van uw houten jaloezieën! Creëer uw eigen, unieke jaloezieën met decoratief ladderband. Dit ladderband bedekt het ladderkoord en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins. Samen met de kleur van de lamellen kunt u eindeloos combineren in mogelijkheden voor jaloezieën.
  • Aluminium bovenbak: standaard worden de JASNO Blinds geleverd met stalen bovenbak. Deze is echter niet geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. Kies bij vochtige ruimtes zoals de badkamer daarom voor een speciale roestwerende aluminium bovenbak.
  • Houten frontlijsten. Maak uw jaloezieën compleet en bedek de aluminium of stalen bovenbak met een houten frontlijst. Bij de blinds heeft u keuze uit verschillende modellen. Bij twee jaloezieën naast elkaar is het mogelijk om de beide bovenbakken te bedekken met één frontlijst. Voor een rustiger, strakker beeld.

Wat is de prijs van houten jaloezieën?

JASNO blinds worden helemaal op maat voor u gemaakt. De prijs van uw houten jaloezieën is dan ook afhankelijk van de afmetingen van het raam. Globaal kunt u onderstaande vanaf-prijzen per vierkante meter aanhouden voor houten jaloezieën. Voor meer informatie of een offerte op maat kunt u contact opnemen met een dealer bij u in de buurt.

  • 50mm lamel vanaf € 180/m2
  • 63mm lamel vanaf € 198/m2
error: Content is protected !!